onsdag 22 juni 2011

Trädgårdsfix


Min Måbärsbuske som jag satte som sticklingar har tagit sig ordentligt så nu är det dags att bredda den tänkte jag. Inte för att jag älskar att påta i trädgården men jag gillar när det ser lite fint ut. Och för att det ska bli fint måste jag ju anstränga mig lite. Elias är också med mig och hjälper till att gräva. Men sticklingarna sätter jag nog själv när han gjort kväller, tror faktiskt det blir lite enklare ;-) funderar ochså att sätta/plantera något utmed vägen så man slipper lite insyn. Men eftersom jag inte har växter som intresse tar jag gärna emot tips! Gärna något som växer hyffsat snabbt och ser bra ut. Syren har jag haft tankarna på, men det finns säkert fler..... Får kanske ta en glutt på nätet ikväll. Hej hopp från trädgården:)

Inga kommentarer: