söndag 19 juni 2011

Time to say goodbye...

Nu har nästan alla valpar lämnat oss....

Känns lite tomt faktiskt...
Senaste valpen att lämna oss var Ztark som har åkt till Finland. Hans husse Hannu reste till Sverige med flyg till Arlanda för att ta tåget till oss. Sedan skjutsade Jocke ned honom till Arlanda igen för att flyga till Finland.

Känns lite extra i hjärteroten när ens valpar skall resa lite längre. Men vi vet att Ztark kommer få ett toppenliv med mycket utevistelse i skog och mark där han kommer bli en ny jaktkamrat till Husse som har haft gordonsetter sedan 80-talet.

Resan gick toppenbra och jag har fått rapport om att lille killen var jätteduktig och sov nästan hela tiden, hur trygg som helst!

Stort Lycka till med Ztark önskar vi! 

Puss "gammelmatte"...:)

Kärlek :-)

Och på tal om att säga "hej då" så är jag nu på väg att åka med min Thokkis... 

Blir nog även där lite jobbigt att säga hej då, när man vet att det kommer dröja innan man får se henne igen... men jag vet att det är rätt beslut, både för mig och henne! Hon kommer få det toppen, det tvivlar jag inte på en enda sekund! 

Ha en fin söndag! 

Inga kommentarer: