onsdag 1 juni 2011

Redan ny månad!

Juni månad är här. 

Dagarna springer fram, nästan så man inte hinner med. Själv har jag haft fullt upp. Jag har jobbat lite, idag har det varit 4 fyrbenta vänner här och fått lite pälsvård. Några nedrakningar + bad samt en Gordonsetter som skall ställas ut på Svenska Gordonsetterklubbens utställning i Orsa till helgen. Kul när man får trimma lite andra svarta settrar än sina egna :-)

Valparna tar också en massa tid. Men jisses vad skojigt det är.. de har verkligen utvecklats massor den sista veckan och nu börjar man skönja deras härliga personligheter.

De är ute hela dagarna och busar och njuter. Sociala är de också så in i vassen, de vill verkligen vara där man är. Kommer det besök så är alla där och kikar in vem som kommer och vad som skall hända :-) Härliga de små liven är!

Har också införskaffat ny dator.. min är på G, men två datorer måste jag ha nu när jobbet sätter fart. Nu hoppas jag verkligen att jag slipper mer strul.

Här kommer det några bilder på de små jag tog igår... 

Matbaren fungerar som sovplats också :-)


Yäääsp 

Inga kommentarer: