torsdag 2 juni 2011

Pappa Vain

För några dagar sedan fick vi Tyska Gordonsetterklubbens medlemstidning och på framsidan av bladet så var det en bild på självaste Vain :-) 
Det var ju ganska så lustigt att det var Vain som var på bladet eftersom vi nu har gått ur den Tyska Gordonsetterklubben och förmodligen är detta vårt sista nummer vi får i brevlådan....


Vi har varit medlemmar sedan tiden då vi köpte/importerade vår Yippee - 06 men eftersom vi bor i Sverige så får vi inte ens annonsera i deras klubbtidning.?! Vår tanke med att vara medlem även där är just att få lite mer koll på vad som händer söderut, samt att kunna annonsera när vi har valp. Men eftersom det inte går och vi inte kan ha nytta av den så får det vara.

Dock är det lite synd för i deras klubbtidning har de MASSOR med bilder att titta på. Alltid trevligt att läsa en tidning där medlemmarna skickar in bilder & material och där Gordonsettersidorna lever.... Det är kanske något som vi i Sverige skulle kanske ta till oss.......

Och på tal om Gordonsetter så har jag ansökt om "valp & barnledigt" i helgen.. avfärd mot Orsa på lördag förmiddag :-)) Tänk! En hel helg utan varken barn eller valpar och egna hundar :-)

Ha det bäst! Nu väntar grillat på menyn!

Inga kommentarer: