tisdag 14 juni 2011

Ortopedbesök & pappersgöra

Som vanligt började min dag tidigt.. 04:30! 

Börjar kännas ordentligt i kroppen nu att man inte sover som man borde. Ögonen höll verkligen på att trilla igen på mig i morse när jag, Meja & Elias satt vid frukostbordet.. jag fick tvinga mig själv att hålla upp ögonen.. jisses så trött jag var! Så hemskt att känna så, man känner sig inte fräsch direkt ;-) Men sova, det hinner jag nog med tids nog....

Vid 9:30 tiden hade jag återbesök hos min arbetsterapeut hos Ortopeden. Samma visa som vi alltid gör.. mäta grader. Och JA, det går sakta men säkert fram. Mina senor (de som inte är ok) har blivit mjukare och nu återstår det till att försöka komma åt dem och få dem starka. Träning, träning med andra ord. Jag hoppas verkligen att jag kan bli bättre och jag skall kämpa järnet för att det SKA bli bra. Nu har jag inte återbesök förrän i början av augusti.....

Sen har jag ägnat mycket tid till att få i ordning på mina papper, alla verifikationer som bara skriker att jag skall ta tag i dem. Har inte kunnat det pga mitt datorstrul. Men nu är mitt bokföringsprogram på plats i min lagade PC så det är bara till att jobba på :-) Känns skönt att få lite ordning och reda igen. Och nu hoppas jag verkligen att min dator håller annars vet jag inte vad jag gör.... revisor vore kanske inte så dumt....:)

Nä, nu skall jag göra lite nytta innan det blir senare! By by!

Inga kommentarer: