torsdag 23 juni 2011

Morgonpromenad

Idag vaknade småkillarna vid 6 tiden. 

Då vill de ut och göra ifrån sig - Duktiga killar :-))

Lade deras mat på blöt och sedan stoppade jag lite godis i fickan, pipan runt halsen och kameran på axeln och tog med mig killarna ut i skogen.

Vi tog en liten promenad och jag försökte fota. Inte lätt alls... så fort man sätter sig på huk så kommer de som ett skott, dessutom ville inte min kamera som jag ville idag... massor av suddiga kort :-( Hade inte heller mitt 70-300 objektiv så det var inte lätt att få till några bra bilder...

 Friends...

Här luktar det gott :-)

Diezel stod still för en sekund!

Ztorm ser något....

 Diezel har hittat en pinne...

Vá?! Sa du något? 

Ztorm

Underbart är det i alla fall att se dem tillsammans. Allt är bara lek & stoj, inget allvar alls.... Två helt gröna individer som skall formas till blivande jakthundar. De har mycket att lära och det krävs mycket av oss som dressörer/matte/husse för att få till en bra fågelhund. Det är en otrolig skojig/jobbig/krävande resa innan man vet vad det blir av våra små valpar som än så länge har ett underbart kravlöst Gordonsetterliv :-)


Men lägger man ned mycket tid när de är små på vad de får och inte får göra och även inkallningen som sitter bra sedan de var små, så har man kommit en bra bit på väg och det blir lättare att komma vidare i träningen längre fram. 


Ha en underbar dag och ni som skall ut och köra bil - Ta´t lugnt!!! 

Inga kommentarer: