lördag 18 juni 2011

Jobb hos trimkollegan :-)

Igår jobbade jag hos Eva på Hundtrimmet hela dagen. 

Hon är fullbokad och har en jätteväntelista så vi bestämde helt enkelt att jag kommer "över" och jobbar undan lite till henne. Jag har inte heller helt fullt på mina trimdagar då jag fortfarande är mammaledig  och inte kört igång på allvar. Och då var inte valet så svårt att ta - Självklart hjälper jag min trimkollega som jag är så glad att ha funnit... genom bloggen faktiskt :-) Alla vill verkligen ha trimning/klippning nu inför semestern och helst vill de flesta ha fina hundar till Midsommar :-)

Först ut för dagen trimmade jag Molly, en Welsh Terrier. Sedan kom Morris, en Powder Puff som skulle toppklippas och ansas på nosen. Och sist ut för dagen hade jag en en till trimhund. En Jack Russel.

Molly, Welsh Terrier... 
Efterbilden glömdes bort! 

Fullt upp med Jack Russel...


Det var verkligen jätteskoj att få jobba med en trimkollega och tiden bara rann iväg!  Men som talesättet säger "när man har roligt går tiden fort" och så var det. Massor av trim & hund babbel hela dagen =)

Och jag vet att det inte är sista gången Glavaris Hundvård & Hundtrimmet samarbetar :-) 

2 kommentarer:

Eva sa...

Tack kära du!.... för en toppenrolig jobbdag. Det måste vi göra om// kramiz Eva

Jane Hagström sa...

Jaaaa, snart!!!!