onsdag 29 juni 2011

Hot, hot, hot

Jisses vilken värme vi har!!! 

Redan i morse när jag var ut med valparna kl. 6 så kände jag att det kommer bli varmt idag.

Temperaturmätaren visade tidigt i morse 30°C, lite väl varmt för min smak faktiskt. Enda gången jag gillar när det är så varmt är när jag har tagit plats på beachen... När man har möjlighet att doppa sig så fort man känner sig genomkokt :-)

Men, idag hade jag tyvärr ingen beach tillgänglig, bara vattenkranen som har fyllt på vatten i glasen hela dagen.. och baljan till valparna som är uppskattad till 1000! De ser ut att gilla vatten... precis som far & mor :-)

Men lite svalare har jag haft än övriga familjen då jag har tillbringat dagen på hundvården i källaren med lite jobb. Där är det svalt och skönt.. är så glad för det. Tror nog hundarna gillar det också :-)

Hoppas att värmen ger sig lite.... lagomt är bäst :-)

Nu väntar maten på bordet!

Inga kommentarer: