tisdag 28 juni 2011

Godingarna

Ztorm & Diezel 


Eller som jag brukar säga... 


"Lång & Lerhalm, Knoll & Tott, Killarna, Alla Barnen, eller Godingarna.... 


Kärt barn har många namn...

Och ja, nog är man kär i dessa killar vill jag lova. De är så underbara att beskåda när de hänger ihop, så skojigt de har tillsammans.

Igår skrattade jag så tårarna sprutade... Jag fyllde nämligen en balja med vatten åt dem eftersom det var rätt så varmt igår...

Ztorm gick dit, drack lite vatten och efter en stund stoppade han ned hela huvudet och bubblade vatten...! Men eftersom det låter lite när han gjorde så blev han liksom "rädd för sig själv".. ha ha, han for iväg som ett skott, busig som 17 med Diezel i hasorna... de sprang runt och tillbaka till baljan med vatten för att göra om samma sak en gång till, och en gång till... .. jisses så skoj de hade... och även jag så klart :-)

Valpar är underbara, det bara är så! 

Vänner i vått och torrt. 
Bara 2 veckor kvar nu innan Diezel blir en Dansk kille :-) 

3 kommentarer:

Unknown sa...

.... eller piff & puff / humle & dumle som jag kallar mina.
Fiiina är de <3

Anonym sa...

De är så söta och charmiga båda två, riktiga godingar! : )

Kram
Michelle

Dernole sa...

De är otroligt fina! Bill och Bull ;)