Valparna flyttar....

8 veckor går så fort....

 

I helgen lämnade 5 av våra valpar oss för att komma till sina nya familjer. Alla valpar har blivit sålda som jakt och familjehundar och det gör ett uppfödarhjärta extra glatt.


De två sista killarna har även hittat hem.. inte nästgårds men nästan :-) Diezel kommer flytta till Aeblevangens kennel i Danmark och Ztark kommer flytta till Finland! Så ur denna kull så har vi placerat valpar i hela norden! Sverige, Norge, Danmark & Finland!! Verkligen jätteskoj!

 

I veckan flyttar Iza och Ztark medans Diezel får stanna i några extra veckor i väntan på sin nya matte & husse skall komma..


Å, så har vi en kille kvar, men han stannar hos oss och förgyller vår vardag :-) Det skall bli jätteroligt att behålla en kille denna gången. Vi har talat länge om att spara en hane och när både jag och Jocke föll pladask för Vain & Darling som mor så blev det valet inte svårt....

 

Etiketter: valpar

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter