söndag 15 maj 2011

Stolt tjej!

Meja har fått en "ny" cykel!


En röd Crescent med 3 växlar som vi hittade på Blocket! Hur fin som helst, vi gjorde ett riktigt kap! Gissa en tjej som var lycklig??
Hon hade sådan brådis att hon inte hann äta med oss, hon ville ut och åka cykel med grannpojkarna. Så när vi for förbi MC Donalds fick hon en Cheesehamburgare så hon skulle hinna ut en stund...

Grannpojkarna stod och väntade på henne när vi kom hem. Självklart hade Meja talat om för dem att hon skulle få en ny cykel. De är så snälla som tar med henne på lite cykelturer runt om i krokarna fast de är några år äldre än Meja.  De är riktiga cykelkillar så de kan det där :-)


Stolt & Lycklig :-)

Stallvända

Har också hunnit med en vända till stallet och till min lilla Thokkadis. Allt är bara bra med tjejen. Hon fick komma in på lite borstning.. kan säga att det verkligen behövdes! Fick av henne massor, tom så mycket att hon ändrade färg! Nu har hon blivit jättegrå på rumpen! Skall bli så spännande att se hur hon blir att se ut när all vinterpäls är borta....Tycker hon blir så fin!.... och jag som ALDRIG skulle ha en skimmel! ha ha....

Stannade också och kikade in när min vän red sin häst, jag satt på en sågbock och begrundade ekipaget som har gjort stora framsteg på 1.5 år!  Längtar verkligen tills den dagen jag kan sitta upp på min egen häst....  det är ju ett tag bort men jag vet. Tiden går fort och innan jag vet ordet av så sitter jag där.... - På min egen häst :-))

Tyvärr blev vi avbrutna av världens hällregn.. jisses vad det kom ned mycket på en och samma gång....Men men, jag fick i alla fall en trevlig stund i stallet:-) 

Nä, nu måste jag följa Hockeykillarna! Heja Sverige!!  

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jättefin blogg ;-)

Skulle bli jätte glad om just du kolla in i min fina internetshop:

www.Gniztra.com

Puss

Ingrid sa...

Åååh , klart hon blev glad!!
Det riktigt lyser om henne =)
Jag kommer att ha en lika lycklig 7-åring på lördag då Isac ska få en ny cykel i present =)
Kram på er!