fredag 27 maj 2011

Ös ute & ös inne

Regnet det öser ned.. så himla trist.
Inget valpväder med andra ord. Blött och kallt..... Och prognosen framöver ser inte heller så bra ut.... Tråkigt att behöva ha valparna inne hela dagen nu när de är van att vara ute.

Men när valparna är inne så får de lov att ösa loss inne i huset emellanåt så de får leka runt lite. Det gillas skarpt, men det gäller att hålla koll på dem.. de är överallt och ingenstans. De är så påhittiga de små :-)Passade på att släppa ut dem lite nu när Elias somnade. Jocke jobbar nämligen och är jag själv blir det inte så lätt att ha valpar ute när Elias också är i farten :-)


En utav valparna bekantar sig lite med en stor tjädervinge...


Dragkamp om Elias urväxta strumpa...


"Stolt vinnare"


DEN Barbien ligger risigt till :-)


Nu sover de gott igen i valphagen, trötta och nöjda efter lite lek och jag har gjort mig en god kopp kaffe. Nu hoppas jag dock att öset ute ger sig snart så valparna kan ösa ute snart igen .....

Ha en fin dag! 

1 kommentar:

Anonym sa...

Behöver du en lekledare till minimonstren anmäler jag mig som frivilig!! : )

Kram
Michelle