torsdag 26 maj 2011

Mer bilder på de små!

Idag har det varit en skön dag för valparna - och för mig som matte & uppfödare :-))

Valparna fick komma ut redan vid 7 tiden! Solens strålar värmde gott fast det var lite kylslaget i luften. Valparna klagade inte utan man ser verkligen på dem att de tycker det är skönt att komma ut. De blir glada och leker med varandra och går på upptäcksfärd.

De var ute ända tills 19:30 men det hade kunnat bli lite längre om det inte hade varit för att regnet kom. Kommer det bara några droppar kan de vara ute när de tar skydd i sin koja men klockan var ändå mycket så det fick bli kväller för dem.

Har också börjat kolla av dem lite mer personligt hur de är när man tar dem från sin valphage och flock. Det är otroligt spännande att se hur de beter sig och hur de reagerar i olika situationer. Mamma Darling är med i bakrunden och håller koll, hon vill gärna veta vart de små är :-) Hon fostrar dem också bättre när de inte är alla tillsammans, det är så fint att se hur samspelet fungerar... en bättre uppfostran kan inte en valp få. Vår Aska hjälper också till med fostran och skötseln, tror hon saknar att själv vara mamma. Lilla Pika hjälper också till! Hon har tagit rollen som lekmamma :-))

Alla valpar är egna personligheter, fantastiskt att se fast de knappt är 6 veckor. Alla i dagsläget är alla favoriter, de har alla någonting som man faller för. Skall bli så skoj att få se vad de återstående 2 veckorna har att ge...
I dagsläget har vi 2 hanar kvar som finns att tinga. De blir leveransklara till Pingsthelgen den 11 juni. Säljes till dig/er som är aktiv och är jakt/prov/utställnigs - intresserad :))

Här kommer lite fler bilder jag tog häromdagen!Det var alles för nu! På återseende!

Inga kommentarer: