torsdag 26 maj 2011

MacBook!

Nu är jag le på mitt datorstrul.

Har fortfarande inte fått min PC och nu känner jag att något måste hända. Jag kan inte jobba... har massor som ligger väntar. Skall det behöva ta flera veckor tom månader för att reparera en dator?? Dessutom är det inte första gången...

Har börjat snegla lite på en Mac.. inte så tokig alls :-))

Olika modeller - Vilken skall man ha?
Har förstått att Mac:en är en bra dator för oss som gillar att jobba med bilder, musik & film, vilket inte är så dumt när jag pysslar mycket med det. Sen också att Mac:en inte kan få virus...

Det enda som den inte har är möjligheten att ha mitt bokföringsprogram där, men det kan jag ju ha i min PC... och sen när kulorna rullar in så skaffar jag mig en rivisor såklart , och då behöver jag inget bokföringsprogram ;-)) hi hi

Så, vilken av modellerna skall man ha? Är det någon av er läsare som har koll på det så vore jag jättetacksam om ni skrev en rad här hos mig..


Mac Book, Mac Book Pro, Mac Book Air

1 kommentar:

Dernole sa...

Hej hopp!
Grabben som håller på med både musik, bild och film har en mac book pro på sin topp 10 lista av saker han skall skaffa innan han flyttar hemmifrån ;) Med andra ord kommer vi aldrig bli av med han :)Men det finns även pc som kan nå den prestandan och lite till och det är Dell. De bygger du som konsument upp till det syfte du skall bruka den till. Gå in på dell och kolla in XPS ;)
BTW vilka underbara bilder på lälsklingarna ge dom alla en stor puss på nosen.
Kram