fredag 6 maj 2011

Känns finemang :)

Har gjort en massa ärenden nu på förmiddagen....

Handlat hundmat, postat brev, handlat mat och varit på Bolaget :-))

Inhandlade lite vin för ikväll skall det babblas må ni tro :-)) En kär vän kommer på besök och skall stanna över natten. DET var inte igår vi fick sitta och tala en hel natt.... åren går så fort men det skall bli riktigt skoj faktiskt... sist vi träffades och drack lite vin såg jag visst ett tivoli!! Men ikväll tar vi det nog lite mer piano :-))

Massa hundtjatter blir det nog också... kanske man skall se till att det blir en svarting som får följa med henne hem?? Fast förresten, hon är ju redan matte till 7 fina settrar :-))

Skönt för självkänslan!

Vet ni? Jag fick visa leg på Bolaget!! Ha ha... känns ju kanon.:-)) Tänkte nästan hoppa upp på disken och ge honom en puss för att jag blev så glad :-))

Skyndade mig dansandes tillbaka till bilen där Jocke & Elias satt och väntade på mig.."Du har en ung fru", sa jag med glimten i ögat :-)) Härlig känsla :-))

Har också hört mig för om en annan sak också och det lät också väldigt positivt! Känns super nu och den här etermiddagen/kvällen/natten kommer bli bäst... känner det på mig:-))

Ha en fin fredag mina vänner!!

1 kommentar:

Dernole sa...

Åh så skönt med en massa positiv energi! Blir så glad över att saker och ting börjar ljusna upp igen :)
Stora kramen