torsdag 19 maj 2011

Härligt intensiv dag :-)

Vilken dag det har varit!!

Vaknade vid 6 tiden av att valparna började hålla låda och när de vaknar vet man hur det blir att se ut inne... så då är det bäst att skynda sig upp och städa valphagen innan valparna ändrar färg :-)

Fick också en efterlängtad "datastund" innan det var dax för att fara till veterinären med Aska & Darling. Anledningen till att Aska fick följa med var att hon inte har verkat alldeles kry de sista veckorna. Något säger mig att det inte är som det skall och ja, blodprovet visade en infektion. Värdet var inte så högt, men ändå högre än det skall vara så nu har vi fått en antibiotikakur utskriven till henne så hoppas jag att hon piggar på sig. Man blir ju lätt lite orolig.. min Aska, hon är ju i alla fall 8.5 år nu.

Darlings värden var i alla fall på topp nu så det kändes kanon. Nu behöver vi inte ha några fler tider till veterinären :-) Känns så himla bra!

Utepremiär!

När jag kom hem från veterinären vid lunchtid så gjorde jag och Jocke iordning valphagen ute så valparna fick komma ut! Så underbart att åter igen se små minigordons som tar för sig och leker av glädje för att sekunden senare somna tillsammans i en enda hög nöjda och glada efter sina nya intryck :-)


Matning....

Darling är en aningens trött på att valparna härjar när det blir matning. De sliter ju och drar i tuttarna på henne så nu har hon börjat fostra dem :-) Hon är bestämd men snäll mot de små :-)

Tiden går så fort och till helgen är de redan 5 veckor gamla!!! Vart tog tiden vägen??? Kan man bromsa den lite tro?

Hursom så har valparna varit ute i flera timmar idag och det märks på dem faktiskt för de verkar lite tröttare än vanligt där inne i valphagen.. de sover sött :-)) Hoppas på uppehåll i morgon också så de kan husera ute och njuta.... lättare för oss också, då slipper man städa & städa....

Nä, snart skall jag ut och rasta hundar och sen skall jag krypa ned i bingen med nya numret av Islandshästen :) DET skall bli hur skönt som helst!

Kram & godnatt på er därute!

1 kommentar:

Eva sa...

Hej kollegan!!
Darling verkar vara en supermamma till småttingarna, fast hon såg lite less ut på bilden. ;O) Ska du behålla någon valp?? Kul att du kika in igår. Kramiz Eva