söndag 15 maj 2011

Hä barä rägnä

Fy bubblan vilket skitväder!

Men som Meja sa.. nu blir gräsmattan grön :-)) Och det är ju helt sant, det behövs regn. Skönt också att allt frömjöl regnar bort för det är gult överallt...

Grön gräsmatta vill jag ha men jag vill inte klippa den... det är verkligen tidskrävande att ha en snygg matta och vill man att det skall se pråpert ut så gäller det att klippa en gång i veckan.. Jocke drömmer om en åkbar och jag drömmer om en eldriven som sköter sig själv.. :-) Men jag antar att vi får jobba på med vår lilla gräsklippare ett tag till....


Innedag....
Idag blir det nog till att hålla sig inne. Har en supertvätthög som skall in i garderoben och jag tycker det är sååå trist. Tvätta & hänga är inga probelm men att lägga tillbaka paltorna in i garderoben.. Urkh.... Dessutom skulle jag behöva rensa ut halva garderoberna för urväxta och gamla trasor som skall kastas......

Vet i alla fall en sak som skall göras och det är att besämma namnen på mina guldklimpar som jag har här hemma. Tänker skicka in registreringspappren nu till veckan :-)) Vill gärna vara ute i skaplig tid så jag inte behöver göra allt i sista minuten. Har många av namnen klara men det fattas några..:)

Nä, nu skall jag "surfa" vidare och kika in hur det är hos er "därute"!

Ha en fin söndag!

Inga kommentarer: