tisdag 10 maj 2011

God Natt!

Nu är det kväller här hemma..

Det är lugnt och stilla, bara diskmaskinen som låter lite. Sitter och ler för mig själv när jag tänker på de små juvelerna som jag har i min valphage.

De ger en så mycket glädje och det är verkligen bekymmersfritt liv de har i sin omhuldade värld. Blir glad bara av att tänka på dem... Då blir det bekymmersfritt för mig också om så bara för en stund :-)

Elias han blir också glad i valparna men han gillar att ge dem olika prylar.... nappen är favoritsaken. Den kastas ned i valphagen så fort han får tillfälle. Valparna  märker direkt när något "nytt" kommer och de undersöker sakerna in i minsta detalj. Gulliga dé :-)

Här kommer några kort från kvällen...

Man blir trött fort när man är liten...


Mmmm, gott med napp :)


Nu biter jag dig.. ! Grrrrrr

Inga kommentarer: