onsdag 4 maj 2011

Gammal som gatan...

Jag är i STORT behov av en ny mobiltelefon!!

Den som jag har nu är så totalslut att det är helt sjukt... kan inte tala nästan över huvud taget i telefonen förs batteriet är slut. Måste ladda den flera gånger om dagen :-)  Gissar att mina vänner är trött på att jag bara försvinner eller måste säga "vänta lite... måste stoppa i strömkabeln.." Ha ha...

Tejpad är den också för att den inte skall falla isär.... nästan så det är lite pinit :-)

Telefonen fick jag när Meja var runt 1 år så jag har nog haft den i snart 6 år!! Det är verkligen på tiden att byta upp sig lite...

Jag ska köpa en ny, bara jag får sätta fart att jobba lite. Vill inte ha någon telefon på avbetalning utan vill kunna köpa den utan en massa abonemang odyl.

Vet inte riktigt vad jag vill ha, men har sneglat lite på Nokia N8 med 12 mega pixels kamera.... hm, vi får se. Och som han sa på datoraffären när vi talade mobiler och om vilken sort jag skall tänkas ha "Ja, det spelar ju ingen roll för dig vad du köper för telefon eftersom det har hänt en hel del med utvecklingen sen de gjorde din telefon " :-)
Men än så länge kan jag använda den och det är huvudsaken.. måste dock komma ihåg att alltid ha min kabel med :-))

2 kommentarer:

Marillo sa...

Ja änt du sugen på ericson då - jag har 2 liggande och det är bra kamera på :-) Sparsamt använda - Marcus har haft den som "nödtelefon" ifall det skulle hända nåt med allergin. Det enda är att vill du inte ha 3 så kan du låsa upp telefonen för en 200-300 kr.
Dom är från vintern 2009.. Du vet vad jag finns ;-)

Sara sa...

OJ, DEN SÅG VÄL ANVÄND UT ..
JAG HAR NOG BYTT 5-6 GGR UNDER DIN MOBILS LEVNADSTID, FAST NU ÄR VÄL DIN MER DÖD ÄN LEVANDE..
"LADDA BATT" ELLER KÖP EN NY =)