måndag 2 maj 2011

Ett beslut taget....

Nu har lugnet infunnit sig i huset här hemma. Barnen sover, hundarna har fått en promenad, husse gör eld i kaminen och jag får en stund framför datorn innan min tv-kväll skall ta vid.

Känner mig tillfreds just nu då jag har haft en fundering jag grunnat på ett bra tag.. nu har jag äntligen bestämt mig och känner att det kommer bli så bra.

Beslutet har växt fram den sista tiden. Och idag tog jag tag i saken. Anledningen till mitt beslut beror på att det varit lite mycket som hänt den sista tiden och när man känner att det är "för mycket" så måste man stanna upp och försöka ordna till det så att det inte blir jobbigt. Det känns skönt i magkänslan, och jag hoppas verkligen att detta beslut kommer bli till det bästa :-))

Kvällstid med mina tjejerHar också efter kvällsmiddagen hunnit med en skön promenad med mina tre tjejer. Det är så skönt att komma ut på en liten runda efter maten, härligt väder är det.. inte för varmt och inte för kallt.... Härligt..

Men jisses, vad det låter i valplådan!!! Herre ghu.. kan knappt skriva *skratt* Darling gick förbi och stoppade huvudet i valplådan och gick! Ja, hur kunde hon när de små liven vill ha mat!!??

Nåväl. Tränade apportering med Pika också och ja, det går framåt. Skall villigt erkänna att det inte är det absolut roligaste momentet att träna in men när det går framåt så blir man glad. Nu gäller det bara och nöta på..... varje dag!

Nej, nu skall jag också stoppa huvudet i valplådan och sniffa lite valp... :-))

Ha en gó kväll mina vänner!

2 kommentarer:

Dernole sa...

Är så glad över ditt beslut, det kommer bli super bra! Och jag är lite avis på dej som får sniffa valpisar...Men nu skall vi planera in en helg så vi får komma och sniffa vi med...
Kram
Kul med apporten vi har börjat lite smått här med Buffy och det går än så längre riktigt bra :)

Jane Hagström sa...

:o) Beslutet blir kanoners :-)) Bestäm helg du... jag blir ju hemma, he he :):) Sniffar lite åt dig med!