tisdag 3 maj 2011

Dag 17

Valparna växer så det knakar!

De är nu 17 dagar gamla och man ser tydligt hur de utvecklas för varje dag som går. De tultar omkring nu på rangliga ben och börjar upptäcka sina syskon runt omkring. De har helt öppna ögon nu och man märker också att de har börjat att upptäcka ljud som finns runt dem. Det är svårt att slita sig från valplådan om man parkerar sig där.. älskar att bara studera dem.

Darling matar dem när det passar. Hon är så duktig med dem men hon börjar tycka att de är lite jobbiga nu, så när matningen är över kommer hon raskt till oss för lite "vuxensällskap" :-)
De bor än så länge i sin valplåda men nu har vi ordnat en liten yta där det bara är tidning istället för bädd, då söker de sig dit för att göra ifrån sig. Till helgen skall valparna få flytta ned till ett nytt rum och få lite större yta att röra sig på. Det är också dags för dem då att få smaka lite köttfärs och bli avmaskade.

Fotade dem nu på kvällskvisten, håll tillgodo :-))

Tjejerna
Nu väntar en kopp te innan det är dags att krypa ned. Är ganska så trött idag efter en dag med hundklippning :-))

Kram.... och blöta pussar från valpisarna!

4 kommentarer:

Anonym sa...

SÖTA!!!
Måste få komma och titta på dem nån dag när det passar :)
Kram Petra.

Jane Hagström sa...

Självklart Petra! Ni är välkomna när som helst :-))

Anonym sa...

Man blir alldeles varm i hjärtat. Guuuuud så söta dom är! : ))

Kram
Michelle

Eva sa...

Så söta dom är dom små liven!
Hittade dej efter rekomendation från Helen stensby,har övertagit en Gordon,men är så osäker på detta med hur pälsen ska fixas
Tassarna har jag fixat,men efter att ha läst vad du skriver o visar i bild så förstår jag iaf mer,men jag tror jag ska be nån om hjälp första ggn.