onsdag 20 april 2011

Vi behöver hjälp!

Det gör så förbannat ont i själen att behöva skriva något sådant här.. men Darling och vi är i stort behov av hjälp med avlastning för att hon skall kunna bli frisk.

Hon har fått en infektion i kroppen/livmodern som har ev. orsakats av "rester" av valpar eller det som hör till... det syndes både på röntgen och ultraljud som gjordes igår.

Hennes blodvärden är dåliga då hon har blött så mycket men hon har fått blodstillande medicin för att stoppa blödningen. Hennes infektionsvärde låg på rekordhöga 190 igår och det skall om det är normalt ligga på under 30.

Igår under dagen fick hon dropp på 1.5 liter och en antibiotika spruta. Hon är helt slut och har inte mycket ork till att ta hand om valparna som än mår hyffsat bra. Men det kan bli värre om vi inte får hjälp.

Darling producerar inte heller tillräckligt med mjölk så valparna måste stödmatas. Har jobbat med det hela natten men det är bara en liten kille som har accepterat flaskan.

Är så ledsen att jag inte vet hur jag skall fixa det här. Är så orolig för Darling och min högsta önskan nu är att hon kommer bli bra igen.

Skulle inte blödningen avta eller att hennes infektionsvärde blir sämre så måste livmordern opereras bort... tyvärr finns det inga garantier för det då en operation med en hund som redan är dålig kan avlida under en operation..

Ingen rolig situation alls men vi skall fixa det här.. HJÄLP mottages tacksamt!!!!

Tik som är skendräktig som har haft valpar kan gå, även de tikar som har valpar oavsett om de är lite äldre då Darlings valpar har fått den viktiga råmjölken... självklart måste ju tiken acceptera valparna...

Det vore ju kanon om vi kunde få hjälp tills Darling är så pigg att hon kan ta tillbaka valparna och när hennes mjölk räcker till dem alla...

SNÄLLA HJÄLP!!

3 kommentarer:

Dernole sa...

Hoppas att det finns någon i närheten som kan erbjuda sin hjälp! Man vet aldrig när man själv kan bli drabbad! Är ju gott om hundar i Dalarna som har och haft valpar!
Mina tankar går till er och Darling och hennes 9 valpar.

CityMamman sa...

Finns det något jag kan göra älskade syster?

Anonym sa...

Åhh, vad tråkigt och jobbigt! Vi håller alla tummar vi kan och skickar en stor kram till er och Darling!
/Kia & Tomas