onsdag 27 april 2011

Tidig morgon

Darling tvättade valpar som 17 i morse så jag vaknade. Låg och studerade dem en stund.. helt fantasktiskt vilka modersinstinkter de har. De bara vet hur de skall göra för att få de små att må bra.

Tittade på Darling och när hon såg att jag låg och kikade på dem så blev hon glad och reste sig upp och gick till mig, tryckte sitt huvud mot mig och ville ge mig en puss! Kärlek, man blir så varm inombords. Ghu, vad man älskar sina djur. Men det som gör mig så glad i det här är att jag verkligen ser att hon har blivit bättre :-)
Jag gick upp och klädde på mig och sedan tog jag en skön morgonpromenad med alla tre tjejerna. Lite småkallt var det allt, men solens strålar gör att man känner värmen i alla fall. Skönt som tusan. När vi kom hem lämnade jag in Darling och satte på hundarna selarna för att ta en cykeltur.

Man kan ju inte bara "ställa av" en hund efter säsongen utan det gäller att trappa ned träningen. Det är skonsammast för både hundarna och för oss....  för en hund som går på nålar och inte får utlopp för sin energi... ja, den blir ju som sagt lite jobbig.

Så nu efter cykelturen blev jag faktiskt lite kylslagen. Det hade inte setat fel med en extra väst eller långkallingar. Så nu har jag bryggt en stor kanna kaffe jag måste värma mig med :):)

Sen väntar hundjobb idag, det skall bli skoj :-))

2 kommentarer:

Ingrid sa...

Hej vännen min, NU har jag läst ikapp det jag missar, vilken jävla pärs ni varit/är i med oro till max.. uschimej!
Skönt att det går åt rätt håll, dock!
Dem är ju så ljuvliga de små liven!!!
Kramar i mängder!!
Sen har jag en fråga.. hihi, men den tar jag när jag ser dig... ;-)

Kram på dig!

Eva sa...

Härligt att höra att Darling är bättre.Finns inget värre än att se sina kära sjuka.
Ha det bäst!!!
Kramar från Eva