måndag 25 april 2011

Sol & bad :-)

Tänk, det är "bara" den 25 april och vi har njutit av vattenbad på altanen!!

Helt otroligt vilken värme! Alldeles för tidigt kan jag tycka men o andra sidan så får vi njuta av värme som vi så länge har längtat efter. Härligt att slippa alla de tjocka kläderna som är så bylsiga och tar en massa plats.

Vi hade det jättevarmt idag på eftermiddagen så när Elias hade sovit och ätit mellis så tänkte jag att han skulle få plaska av sig lite. Han älskar vatten och drar sig inte en sekund från att blöta ned sig om han får chansen. Hundskålen i köket är en utav hans passioner och när man glömmer att ta bort den, så ja då har jag en bassäng i köket! Golvet mår nog inte så bra av att bli indränkt men om jag får bestämma så skall det i alla fall brytas upp inom kort och göras om.... renovering heter det ;-)

Fyllde i alla fall hundvattenskålen med skönt lekvatten till Elias ute på altanen och gissa om han fick stora ögon när han FICK plaska?!! Superlycklig var han och det var en fröjd att beskåda när han plaskade så det stod härliga till... gó unge :-)

Vi avslutade plaskandet med ett bad i baljan. Helt perfekt, då var badet över lite sådär smidigt och roligt :-)

Meja hon har varit hos sina farbröder hela dagen. De har hämtat ved och varit på skogspromenad tillsammans. Meja såg även en tjäderhöna ;-)

Annars har jag hunnit gjort färdigt min bokföring som har kommit lite på efterkälken när datorn blev trasig. Men nu kunde jag inte vänta längre och fick ladda hem program och göra om för att få kunna fixa med mina papper. Det tog sin lilla tid men när det är gjort känns det så himla skönt. Så nu i veckan har jag bara Deklarationen som skall fixas, sen känns det lite lugnare på "pappersfronten" :-)

I morgon väntar nya blodprov också på Darling.. håll tummarna att det har vänt!! Hon är piggare och verkar må mycket bättre, men jag vill se svart på vitt för att jag skall tro på det...

Kram på er alla!

Inga kommentarer: