fredag 1 april 2011

Min Tjockis ;-)

Ni undrar säkert vad som har hänt med mitt bloggande.. och hur det går med den "havande" ?

Svaret på bloggandet är faktiskt så att jag inte har tid! Dagarna går i ett och det finns inte rum för att sitta vid datorn.. det känns lite tomt men vi överlever nog?!

Även om tiden är knapp och det blir lite sämre med uppdateringar så har jag lagt manken till att fota min tjockis så ni förväntansfulla valpköpare (och andra) kan se hur det står till med tjejen! Gissar att ni är nyfikna hur det går?

Darling mår prima och nu har hon ca 14 dagar kvar innan det är dags för de små att få komma ut. Det är och skall bli så spännande och jag håller verkligen alla tummar och tår att hon får sig några valpar.... man kanske är ego när man önskar 10, men det vore ju underbart. Framförallt att få glädja er som vill ha valp. Sen vore det skoj med att få testa på hur det är med 10 i en kull... i våra tidigare kullar har vi haft 4, 6 & 7.

Det är aldrig roligt att få tacka nej till någon, önskar för allt i världen att jag inte behöver det..... Tyvärr blir det så ibland och jag kan lätt säga att det är baksidan av att vara uppfödare... men nu tänker vi inte på det utan kikar till hur Darling ser ut istället :-)

Rund & Gó

Darling visar stolt upp sin tjockismage :-)

Det märks också på Darlings sätt att vara att hon börjar bli stor nu. Hon är relativt lugn och försöker vara försiktig. Men ibland får jag hålla mig för skratt när hon tror att hon är smärt och smidig när hon i själva verket är en liten klumpeduns :-)

Vi har bl.a en skiva för trappen för att Elias inte skall gå upp där.. hundarna måste såklart hoppa, vilket aldrig är några problem... speciellt inte för Darling som är smäcker när hon inte är dräktig. Hon hoppade häromdagen och "tjong" in i skivan... hon fastnade med bakbenen på fel sida.. stackars min lilla tjockis..:-) 

Aptiten är det inte heller fel på. Vi ger henne tre mål mat om dagen nu och de försvinner lika fort som jag ställer ned skålen! Hon riktigt väntar och längtar på att den skall serveras.... men igår morse hade min tjockis stoppat i sig något väldigt olämpligt på egen hand, men jag är så glad att det gick bra.....

Hon kräktes på morgonen och det var en STOR sak som kom upp... Meja utbrast "det är en valp mamma!" Jag log för mig själv och gick fram och studerade kräkan.... Yheak.. såg helmysko ut och när jag kröp närmre och kunde studera det lite noggrannare så såg jag att det var Mejas ena strumpa!!! Hon har alltså ätit en strumpa!! Men, kära Darling sa jag och tittade på henne.... inte behöver man äta trumpor heller???

Skönt att den kom upp.... hade inte varit skoj annars....

Ja, så kan det gå till med en dräktig hund i stugan :-))

2 kommentarer:

Åsa sa...

Så fin hon är! Tur strumpan kom ut av sig självt, det var inte kul med Cagiva kan jag lova. Hoppas på många "bäsar". Testa med 10 denna gång så är ni förberedda ifall ni ska ha 20 gången därpå :)
Ha det
Ktam Åsa

Jane Hagström sa...

Tack Åsa :-) Ja just det! Cagiva som åt sten!!!! TUR att det gick bra!! Hm, 20 valpar vete katten om jag skall ha.... hi hi Då måste nog en kennelflicka anställas :-)) KRAM