fredag 29 april 2011

Hej världen!

Idag är valparna 13 dagar gamla och nu har de börjat fått ögon :-)

De blir så förbaskat söta och får en mer personlig prägel när de slår upp sina små svarta :-))

Visst e jag söt?Valparna har också växt på sig ordenligt nu och de försöker stå på sina ben. Dock är balansen inte den bästa så lite kullebyttor hit och dit hör till deras vardag, i alla fall ett litet tag till.

Tycker det är så mysigt att bara sitta och studera dem. De är alla olika individer och jag tycker mig redan nu se lite små egenskaper hos vissa. Så underbara :):)

Det märks också att de har blivit större nu och det tycker mamma Darling också. Nu lämnar hon valparna en bra stund för att vara tillsammans med oss eller lägger sig ifred i bädden bredvid lådan. Hon har dock superkoll på sina små och jag tycker nu att det känns tryggt efter en tråkig start.

 
Många är de och större blir de!

Det märks också att Darling har piggat på sig rejält. Igår tog hon tom bollen ute på gården och ville leka med mig! Hon sprang också ute på gräsmattan och ville vara med de andra hundarna Pika & Aska och leka lite....  Känns så himla bra! Vi skall tillbaka på onsdag för nya prover...

Min fina tjej :-)

Ha en fin fredag!!

5 kommentarer:

Eva sa...

Oförskämt söt valp!
Ha en superduper skön valborgshelg

Kramizar Eva

Anonym sa...

Hej!

Vad skönt att se att Darling är pigg igen! Vi fick en chock när vi såg på din blogg vilken turbulens det varit. Valparna ser verkligen fina ut.
Hälsa gubben och ha det gott!
ps. Elin hälsar särskilt till Meja...

Anonym sa...

.....oops, glömde skriva under kommentaren..
Kjelle och Madde

Gunnel sa...

Härligt att allt har ordnat upp sig!!! Lycka till både med Darling och med allt som hör till med hennes valpar framöver.

Jane Hagström sa...

Kjelle & Madde: Tack.. självklart hälsar vi till Meja från Elin! G: Ja, det känns skönt.. nu är det som det ska vara :-)