tisdag 12 april 2011

Glädje

Efter att ha varit lite ledsen ett tag så har jag nu på eftermiddagen fått lite ny energi utav en härlig vårpromenad med familjen och hundarna.

Promenaden blev inte så lång med tanke på att Darling nu börjar bli väldigt tung. Men hon vill promt med fortfarande på promenaderna så självklart får hon följa med om än i lugnare tempo.

Tränade också lite apport när vi kom tillbaka med Pika. Det är dags att sätta fart nu om det skall bli några prov till hösten... det känns skoj att ha ett mål i sikte som vi kan jobba med ett tag nu när säsongen snart är slut. 

Var ute en stund på gården med Pika och under tiden vi tränade satt Darling fastklistrad vid dörren avis som bara den på Pika som får träna med matte! Så när jag släppte in henne igen efter en liten träningsstund fick Darling också apportera lite.Svansen viftar hela tiden och man ser hur lycklig hon är över att få en uppgift! Och även om hon är tjock och otymplig så verkligen ser man att hon tycker det är skoj, duktiga goa tjej!

Hon är verkligen mysig nu... hon lämnar inte min sida och det känns som om vet att det är något på G... Känns lite som om det är hon och jag nu..:-)

Finns inget underbarare än vilkorslös äkta kärlek som man får av en fyrbent kamrat!.... :O) Det ger en energi och de påminner mig varje dag att jag vill leva tillsammans med mina fina djur :-)

Inga kommentarer: