onsdag 6 april 2011

Fällning..

Har varit hos min Thokkadis en stund....

Hon fick sig en omgång med borsten och det var jättenödvändigt! Lerig till 1000! Så jag fick hålla andan när jag borstade för att inte få in allt damm i luftvägarna...  *host, host*

Vore ju praktiskt galonisar??


Ha ha, vore ju en syn för gudarna :-)

Just nu tycker jag det känns som om det aldrig kommer torka... men vi vet ju alla att det gör det... så småningom..:) Jag längtar massor till det blir torrt och fint!

Fäller gör hon också nu. Inte så bedrövligt mycket men det är på god väg. Det blev några varv med skrapan för att få bort det lösa. Fölpälsen är inte den päls som vill lämna så lätt.... det känns som om vi kommer få skrapa ända till midsommar :-) Spännande skall det i alla fall bli att se hur hon ser ut i sommarpäls ;-)

Nä, nu går mina ögon i kors. Är trött som 17 och ser fram emot att krypa ned i sängen. :-)

God Natt!

Inga kommentarer: