lördag 9 april 2011

Fågelsång...

Sitter med en kopp kaffe bredvid mig här medans jag gör detta blogginlägg..Ler för mig själv och känner att NU är våren här på riktigt... vet att jag skrivit det förut, men idag var det så skönt ute!

Darling väckte mig, hon ville ut. Vi smög upp både hon och jag och jag fick se till att hon inte "hoade" som hon brukar göra när hon blir glad. Så inte Elias skulle vakna... men det gick bra för han sover än gullgossen :-)

Ute var det magiskt! Massor av fågelkvitter, ingen kyla som biter sig fast så man huttrar ända till benmärgen, solens strålar som lyser så fint på träden.... och den sista snön som försöker att klamra sig fast i gräset.... den är på väg bort! Inte mycket snö kvar nu....

Fick en sådan underbar feeling, Åh, vad härligt!!!! Längtar redan tills vi kan gå på vår morgonpromenad :-)

Vi har verkligen en härlig tid framför oss.. jag skall njuta massor för jag vet att den snart är över...

God morgon förresten!

Inga kommentarer: