fredag 15 april 2011

Det händer saker..!

Tempen börjar dala och nu händer det saker!

Darling har inte velat äta idag mer än en liten korvskiva.... får också ha koppel på henne när vi går ut för annars vill hon leta sig en "grotta" :-) Hon bäddar och är lite "orolig". Så nu kan vi med säkerhet nog säga att valpningen är i sin inledningsfas!

Skall verkligen bli spännande och jag håller tummarna hårt att det går vägen utan krångel.

Annars har jag fixat lite här hemma med lite jobb och sedan har jag fixat en lånedator eftersom min dator sa upp sig i morse - IGEN!!!! JA, det är sant och det är inte skoj! Något är jättegalet med datorn så nu får vi hoppas att de ersätter mig med en ny för jag är inte intresserad av att de lagar den än en gång....Så mycket strul som det orsakar... Grrrrr

Tävlingen!
 

Kul att ni har gissat antalet valpar idag! Det går såklart att gissa ända tills jag avslöjar hur resultatet blev. Jag har skrivit in alla gissningar under kommentarer på inlägget. Kika där! Bara en som gissat på 8 ? Hm, spännande blir det iaf!

Nu skall jag mysa med Meja i soffan!

På återseende!!

Inga kommentarer: