D kullen född!

Så äntligen fick vår D-Kull se dagens ljus!

 

7 Hanar + 2 Tikar 20110416

 

På fredagen gick Darlings temp ned och vid 22 tiden på fredag kväll gick vattnet och valpningen var igång. Det dröjde dock ett litet tag innan den första valpen ville komma. Det var en stor tjej som tillslut tittade ut och efter henne kom valparna med 45-1h mellanrum.

 

Vid 11 tiden på lördag förmiddag kom den sista valpen (trodde vi). Allt var lugnt i lådan och Darling verkade ta det hela med ro. Dock hade jag (Jane) en känsla om att det ev. kunde vara en valp kvar. Jag såg det på henne och känslan visade sig va rätt när vi sedan fick se att det kommit en till valp 7 timmar senare!


Tyvärr så klarade inte sig den lilla eftersläntaren utan somnade in på söndagseftermiddagen. Han ville inte dia som de andra och verkade allmänt svagare än de andra valparna. Vi gjorde verkligen allt för den lille men naturen har sin gång och man får inse att det kanske var något fel på den.
Grabbgäng :-)

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter