torsdag 3 mars 2011

Velig...

Äsch, nu blev jag velig.

Vill jag verkligen flytta bloggen? Trivs ju bra här på blogspot... vissa saker blir bättre hos Spotlife, där jag har fått äran att blogga hos. Men vissa saker är bättre här hos blogspot. Men skall jag fortsätta utvecklas och dra nytta av bloggen genom mitt eget företagande så måste jag nog vara hos just Spotlife....

Men det viktigaste är ändå att ni läsare fortsätter att följa mig. Får fundra lite till idag... annars kanske jag skall ge er en titt hur det ser ut på Spotlife´s sida?

Ja, jag gör nog så. Fast det få bil lite senare för nu måste jag fixa iordning för fritids och frukost.

Ha en fin morgon!

Ps.... tror våren är här nu!

1 kommentar:

Iggepop sa...

Hej Jane! Jag är dålig på att kommentera just nu men jag läser... ska skärpa mig... en annan dag! Ta det lugnt med allt! Kram