torsdag 31 mars 2011

Trist & jobbigt..


I morse ringde min vän som jag hyr in Thokkadis hos och berättade att hon inte mådde så bra. Hon var hängig och ville inte ha morgonmaten. Hon visade alla tecken på kolik, så det blev till att packa väskan, rasta hundar och bege sig till stallet. Elias fick hänga med på ryggen i sin bärsäck och vi har tillsammans promenerat med Thokkadis i flera timmar. Hon hade ganska så hög feber när vi kom men under dagen så blev tempen lägre och lägre. Fick henne även att dricka och bajsa under dagen vilket är superviktigt för en häst med kolik symptom. Sista promenaden jag gick innan jag for hem var hon faktiskt pigg och verkade må hyffsat. Så nu får vi hoppas att hon piggar på sig och slutar stoppa i sig en massa gammalt gräs som kommit fram när snön har töat undan. Antagligen är det orsaken, men jag tänker inte ropa hej än. Nu skall jag duscha och ta mig en efterlängtad kaffetår! Kram från en trött Jane

1 kommentar:

Eva sa...

Usch då! Hoppas det vände.
Ha en skön helg!!
Eva