söndag 27 mars 2011

Tiden försvinner!

Hjälp!

Vart tar tiden vägen!!??? Jo, jag vet att en timme försvann när vi ställde om till Sommartid, men inte kan det väl gå så fort?

Har inte ens haft tid till att blogga... fy på mig, men det är ju faktiskt inte det viktigaste i livet, jag hoppas ni har överseende med det. Det är ju ganska så hektiskt med att vara en tvåbarnsmor med tre hundar som skall tas om hand......... och en karl förstås ;-) Hi hi

Har i alla fall haft en skön söndag och jag startade upp med att fixa bokföringen, så nu är vi ikapp igen. Det blev ju lite extra pyssel när jag nu har en lånedator och var tvungen att ladda hem bokföringspogram osv... TUR säger jag bara att jag sparar efter varje gång!

Efter lite pappergöra och pyssel så gick vi alla på en promenix. Det blåste rejält, men det var skönt att komma ut en stund. Under promenaden talade vi lite apportering och att det är dags att fixa Pikas apport så den är klar till hösten. Jisses, vad tiden går fort, hon föddes ju nyss!!
Blev så sugen på apportträna när vi kom hem så jag hämtade alla apportföremål och jobbade igenom Aska, Darling och lite Pika. Hon är absolut inte mogen att apportera - än, men hon fick sitta och titta på de andra och testa på att ha dummien i munnen en stund. Hon fattar kvickt så jag tror inte det kommer bli problem med att få henne att apportera.  :-)

Duktiga Pika :-)

Darling, ja nu mer kallas hon för "Tjocka Bärta" ;-) Hon har ju blivit så stor! Men apporteringslusten är det inget fel på  - Hon älskar att apportera! Vi har tom börjat med dirigering, och det är jätteskoj!

Nä, nu måste jag krypa till kojs. I morgon skall Elias till tandläkarn kl.8 och sedan skall jag till stallet för Hovslagaren kommer och verkar hästarna, sen 1-års konstroll med Elias på eftermiddagen och sen lite jobb... ja, det finns alltid något att göra :-)

Natti Natt!

Inga kommentarer: