lördag 26 mars 2011

Så trött!

En lång dag är på väg mot sitt slut.

Har varit i Morgongåva på träff med Sveriges Hundfrisörer. Åkte tillsammans med Eva som har Hundtrimmet i Falun. Jätteskoj att få göra något tillsammans. Känns som jag talat nu så jag har ont i käkarna :-) Hi hi

Det var nyttigt att komma iväg och träffa andra hundfrisörer och byta erfarenheter. Också Superskoj att få ett "ansikte" på de medlemmar som är med.

Har tyvärr inte några bilder att bjuda på för jag glömde min kamera och min bluetooth i datorn som jag har lånat verkar inte vilja fungera alls. Nåväl, tids nog kommer det något kort.

Sitter just nu och lyssnar när Meja har ett frispel, Elias är trött och gnällig och jag är likaså.. kanske inte så gnällig men väldigt trött så nu tänker jag stänga ned och krypa upp i soffan och gosa med hundarna lite... :-)

Ha en fin kväll!

Inga kommentarer: