måndag 21 mars 2011

Så trött..


Idag har jag verkligen hållt igång hela dagen. Känner mig precis lika trött som Aska som ligger bredvid mig här i soffan. Känner att jag har lite huvudvärk, men det beror nog på allt som varit idag och när man slänger sig i soffan så känns det som om allt rinner ur en. Har aldrig varit så seg på kvällarna som nu när det går i ett hela dagarna...och vissa nätter ;-) Har dock gjort en fel idag. Började med att städa lite i morse och sedan for jag och hjälpte mamma med lite datorstrul. Har också varit på skogspromenad med hundarna och ringt lite viktiga samtal. Ett av dem gjorde mig alldeles frustrerad och jag hoppas verkligen att jag får sätta punkt snart. Har också tuffat till mig lite, och nu känner jag mig stark. Tänker inte bli behandlad hur som helst och när något är galet så tänker jag inte vara tyst. Känns jättebra och det känns som om jag är en bit på väg. Nu skall jag slappa vidare med mina fina voffar som ligger utslagna här vid min sida! Kram från en trött Jane

Inga kommentarer: