lördag 5 mars 2011

Så nöjda:-)

Efter damernas 3-mil så klädde vi på oss här hemma och tog en skogspromenad med ungar & hundar. Det var skönt att komma ut även om det vindade i ganska så friskt.

Hundarna tyckte det var skönt att komma ut och röra på sig, även om hästskiten var det som lockade mest :-) Tänk, att de aldrig ger sig med att äta dessa förbaskade skitar! Inte gör det saken bättre heller att det är just en superbra ridväg..

Aska i sin lurviga kostym!
Tur att ni inte kan se hennes tofflor :-)


Medans vi gick vägen upp som vi brukar gå kom vi på att det är hundförbud nu. 1 mars! Fy, redan? Tycker det går så fort... så nu får man bara ha lös hund när man har 100% koll :):) och det har vi ju såklart ;-) Det är ju olika tider i landet som gäller så det kan vara bra att kolla igenom vad som gäller så man inte åker på något onödigt.

Meja var också tapper att gå hela vägen upp.. nedför fick tjejen åka BOB.. gick inte så fort men ändå, lite skoj att åka nedför backarna än att gå.... Hon hade också väldigt brott hem.. GODIS heter det... lördag ni vet. DET är viktigt och får ICKE glömmas :-))

Meja plockar isblock som blev till figurer :)

Det var mycket folk ute idag. Skoteråkare, skidåkare som alla njöt av att våren faktiskt är på G. Det har jag iof skrivit om länge men nu känns det faktiskt så väl. Speciellt när solen lyser... den värmer - Massor!
När vi kom hem sedan så slocknade hundarna gott. Känns så skönt i skälen att se dem nöjda efter att ha fått en rejäl dos motion. Blir lite avis fakiskt.. tänk att få kunna lägga sig med en gó tidning efter en härlig dag ute... och sen somna... men... WAKE UP!!! Ha ha... DET får bli om si sådär 10 år! Ha ha

Kollade också mailen när jag kom hem och jag hade fått ett skojigt mail som jag blev sååå glad över! NU känns det genast som det ljusnar i horisonten!!

Ha en fin lördag mina vänner! Och ni som skal svira.... Tá en jäkel för mig också!!! 

2 kommentarer:

Iggepop sa...

Kram... jag tar en jäkel för dig! ha en fin kväll!

Jane Hagström sa...

Hoppas den var god!! Och att ni hade superskoj!!