torsdag 24 mars 2011

Röjning i källaren

Idag skall det röjas, plockas och iordningställas i källaren!

Jocke kom ju som sagt hem från fjället någon dag tidigare eftersom förutsättningarna att träna hund inte var så bra. Det var storm, snö och skitföre! Inte speciellt skoj då man satsar på att åka och träna i en vecka. Så typiskt, alltid är det så när vi är iväg tycker jag. Nåväl, Pika har i alla fall fått sig lite motion :-)

Så idag när jag fick en "bonusdag" skall jag ge mig på källaren. Grovtvättmaskinen skall monteras klart så alla fällar och hundhandukar kan tvättas upp & trimmet skall få sig en uppfräschning. Saker skall rensas ur och troligtvis så blir det också någon vända till tippen.

Skall också göra iordning en kontorsdel och en sydel. Är så trött på att ha både kontor och sysal i köket. Nu vill jag ha så jag bara kan gå och sätta mig och fixa med mina papper eller bara sy en söm om jag så vill. Kommer bli perfekt!

Bäst att sätta igång! Kram Jane

1 kommentar:

Dernole sa...

Så skönt att ha allt samlat på samma ställe, skulle också önska att jag hade en stor härlig källare. Men man kan inte få allt!