söndag 6 mars 2011

Pust!

Är helt slut :-)

Har åkt massor med skidor idag *fniss* Vasalopp & 5-milen..

Känner mig inte ensam. Jag tror många med oss tillbringade förmiddagen och tidiga eftermiddagen att ha röva i soffan, smaskandes på sötsaker medans vi höll andan av spänning för det vi såg på tv´n. Vi som är föräldrar fick nog också försöka föklara för de mindre tvåbeningarna att "nu får ni hitta på något annat, för nu vill mamma & pappa titta på tv" :-) Sura miner.. ja men så är livet ibland.. det är inte alltid roligt.

Lika så våra fybenta kamrater... "ni får vänta, det är snart klart" :-)

För är det så att det är Vasalopp på tv, så är det tillåtet att ha just röva i soffa och försöka lura både ungar och hundar till att göra något annat en stund. Hi hi..  Det är ju bara en gång per år!

Fast lite nytta har vi också gjort. Jag och Meja drog till stallet och lunchfodrade hästarna en stund. Kikade även runt i hagen för att kolla så min utbrytarfröken har skött sig :) Allt var frid och fröjd i hagen, både hos tjejer och pojkar.

De ser ut att njuta av att solen strålar. Pälsen börjar lossna lite smått och det flyger hår i luften.. ghuuuu, så härligt!


Grabbarna bus.. :-)

Meja försvann bakom Thokkadis...
som verkar såå stor! Inte så konstigt då Meja är liten :-)

Meja tillsammans med "sin" häst!

Efter stallet for vi hemöver för att sedan svira om igen och ta oss till pulkabacken en stund. Superskoj, och OJ vad fort det går när backen är som is! Hjälm är verkligen ett måste!
Racertjejen! Inte ett dugg rädd för fan själv...
Vá månne detta bliva?


Elias då..
Jo, han får starta karriären i pulkan.
He liked :-)


Så, en underbar söndag är till ända och nu skall det göras lite måsten inför jobbveckan!

Kram på er!

Inga kommentarer: