torsdag 17 mars 2011

Plockning...

Plockar, plockar & plockar - Hur mycket saker har man egentligen? Och HUR kommer det sig att sakerna hamnar överallt???

Är inte den ordningsammaste och petnogaste i världen, men lite ordning vill jag ha. Jag vill gärna hitta igen saker som jag vet att jag har.. var sak har sin plats.... Försöker dammsuga och plocka varje morgon men idag blir det det också det lilla extra med lite dammtorkning också. Mycket damm blir det.. speciellt när hundarna fäller :-)

Har precis varit ute på en liten promenad med Elias och hundarna. Nu sover han ute i vagnen och jag passar på att äta några skorpor och dricka lite juice så jag återfår min energi. Tidig morgon blev det också.. Elias vaknade redan vid 04:30! Förkyld är han så det är nog anledningen till att han har svårt att sova..

Skall också passa på att beställa lite material så jag kan forstätta sy på mina projekt & beställningar som väntar :-) Mycket man skall hinna med när Elias sover...

Ha en fin dag!

Inga kommentarer: