torsdag 10 mars 2011

Ovårdat

Blev full i skratt här om kvällen när Aska låg i mitt knä och myste medans vi kikade på tv.
Hennes tassar ser för dj***iga ut!! HUR mycket hår som helst! Ha ha.. och jag är hundfrissa! Måste verkligen ta tag i Aska snart för så här får hon bara inte se ut! Ingen bra reklam för GLavaRis Hundvård precis :-)


Sköna tofflor.. men icke så fina :)

Har även en till tjej som ska få sig en omgång och det är Jazza! Hon kom till oss i måndags och skall stanna ett tag tills hon är snygg nog att få komma hem igen :-) Husse hade henne hemma medans vi var i Tyskland på parningsresan och ja, han tyckte hon var lite väl långhårig!


Nu får det icke bli längre..

Skall ta tag i hundarna inom kort men först måste jag städa upp lite för det ligger mycket bråte lite här och där. Hundbadsrummet är snart klart, det tar sig sakta men säkert. Nu skall bara grovtvättmaskinen ställas in och kopplas på med vatten och avloppsslangar. Några duschdraperier skall upp och golvet skall få sig en uppfräschning i form av lite färg. SEN kan jag ta emot lite hundar som önskar bad! Efterlängtat till 1000!

Och då skall ALLA mina hundar + Jazza få sig en riktig omgång! En riktig SPA-omgång med andra ord. Spännande också att testa fönen...... , hundarna kommer väl tro att vi har hamnat i en orkan! Ha ha..

Lovar att ge er en rapport om det sen!  

1 kommentar:

Eva sa...

Haha! snygga tofflor. Varma & goa. Snart dax för våran utflykt till Morgongåva.

Kram Eva