lördag 5 mars 2011

Mystjejen

Darling har blivit en mystjej :-)

Kan inte säga att hon är dräktig men nog har hon förändrats lite tycker jag. Hon är ofta med mig i köket, som hon inte brukar vara. Hon gillar att mysa i soffan och sova, sova, sova.... inte heller hade hon lust att dra husse på skidorna igår! Linan var slak hela tiden, vilket aldrig har hänt när det gäller Darling...! Tycker också att hennes blick är annorlunda...Soffan är favvoplatsen nu :-)

I morgon har hon gått tre veckor in i en ev. dräktighet... jag hoppas innerligt att hon har tagit sig. Skulle kännas fruktansvärt trist om hon är tom... men man måste tänka positivt!

Har inte bestämt mig om jag skall ultraljuda henne, vi får se. Skall hur som helst ge henne en vecka till. Är det så att jag anar att hon är dräktig med ev. illamående som kan bli så skippar jag nog att kolla. Jag är ju ändå hemma och behöver inte planera på det viset med semester eller så.
Fast vem vet... jag kanske inte kan hålla mig :-))
Här har vi i alla fall städat undan frukosten och snart skall vi nog bege oss ut. Pulkabacken tror jag minsann att det blir idag :-) Solen lyser och det är nollgradigt - Hur underbart som helst!

Ut & njuut!

Inga kommentarer: