torsdag 10 mars 2011

Min fina fyller år!Tänk!
Hela 4 år fyller min fina tjej idag. Kan inte fatta att åren har gått så fort. Det var ju inte längesedan jag hämtade dig!

Vi har gjort mycket skoj tillsammans på dessa 4 år, och jag vet att det kommer bli mycket skoj framöver. Längtar så in i norden tills den dagen vi kan åka till fjället, fältet eller skogen och jaga tillsammans. Kanske kanske kan det bli snart... men jag hoppas innerligt att vi måste vänta tills löven börjar gulna... för först skall du bli mamma!

Du fyller också år på samma dag som min fina Geisha gjorde. 10 mars 1998. Och på något sätt vet jag att det var meningen så för ibland finns det en "högre makt" eller vad man skalll kalla det. För det var nämligen så att innan du föddes hade jag tjuvkikat på dina fina föräldrar och sagt "där skulle man ha en valp"..

Men vi hade precis importerat en hund då, nämligen Yippie. Såklart kunde vi inte skaffa en till hund på samma gång, så jag fick slå dig ur tankarna....

MEN

En vacker dag blev vår Yippie så dålig och vi fick åka till veterinären. Prognosen för henne var katastrofal så när vi åkte från Veterinären hade jag enbart ett koppel i handen.....Mitt hjärta var krossat! Det var ett slag under magen som hette duga... oj, vad ledsen jag var.  


Men allt har en mening, och när Yippie inte fanns kvar hos oss så fick jag chansen att välja just dig! Ett val jag aldrig kommer ångra! Mitt hjärta blev helt igen. Du är bland det bästa som har hänt mig, och jag kommer alltid ha ett speciellt band till dig.... min fina tjej!

Så idag blir det hundkalas!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tellus undrar när kalaset börjar? : ))

Sofie sa...

Vacker hon e din Darling =)

Jane Hagström sa...

Kalaset var kl. 17, varför kom du inte?? hi hi.. Sofie: TACK =)

Anonym sa...

Nu blev Tellus ledsen men han hälsar att han gärna kommer och uppvaktar sin Darling en annan dag : )