fredag 18 mars 2011

Lätt hänt att bli irriterad.


Morgonen började med att datorhelvetet har slutat att fungera. Skärmen är svart som natta och vill inte gå igång. Strul och åter strul med min viktiga dator. Har lämnat in den nu än en gång. Irriterad är jag också på bankhelvetet. Automaten som sätter in pengar vill inte ta mina sedlar, så jag har varit och växlat till mig nya fina. Kommer åter till automaten men nu är den upptagen av två personer som tömmer alla sina sparpengar i småmynt. Det bara strular hela tiden och jag blir mer och mer irriterad! Nu hoppas jag att min irritation vänder snart och jag får lite flyt. Är arg på snön också, jäkla skitsnö!

3 kommentarer:

Eva sa...

Men usch vilken dag!
Hoppas helgen blir mysig & bra!!

Kram Eva

Flodagatan sa...

Ja visst är de pissigt ibland och den där jäkla snön - ja du kan ju gissa hur det var att pulsa hem i snö utanför er när vi skulle ta oss från Knuten - inte roligt..
Och banken ja - jag skulle ta ut pengar för att jag skulle hämta ut ett fönster som jag har beställt men då funkar inte automaten i Forum :-( traskar in på affären och dom har inte "kontakt" med banken så det gick inte att ta ut nå pengar - s k i t så det blev inget fönster idag och så skulle man pulsa hem oxå *suck* Tur det är helg nu ska jag ingestans och mer snö skulle det komma :-(
Ha en skön helg och nu har jag gnällt klart ;-)
Kram

Flodagatan sa...

Hi Hi förresten har du fotat inne på banken *skrattar*
Jag gjorde lika på bussen he he
just för att skulle blogga sen ikväll om bussjäkeln osv ;-)