måndag 28 mars 2011

Det går i ett....

Här går det i ett hela dagarna - som vanligt!

Men jag är så glad över att jag har hunnit gett Aska en riktig SPA-omgång med bad, fön & klippning. Hennes tänder fick sig också en riktig koll så nu känns det sååå skönt när skomakarens barn blir fina :-) Aska var lite skeptisk till min nya fina fön, men efter en stund så accepterade hon det också. Hon blev verkligen sååå fin.

Tyvärr har jag inte tagit några bilder. Det är så in i vassen trist att behöva krångla med kort och dator när man inte har sitt eget. Datorn står inte heller på sin ordinarie plats då jag måste ha nätverkskabeln i datorn för att kunna komma ut på nätet. Dessutom är det inte så skoj att mata datorn full med kort när jag skall lämna tillbaka den... vill ha min dator NU!

Har också gjort klart en beställning på Markeringstäcken. Sydde i mitt syrum nere i källaren och det kändes helt ok. Skönt att var sak har sin plats och man hittar lätt de prylar man behöver. Man slipper rota igenom en stor kartong!

Thokkadis fick också sig en SPA omgång.. fast bara hovarna förstås. Hovslagaren Ove var och fixade nästan alla hästarna fina om fötterna. Hon skötte sig bra, det går bättre och bättre :-)

Så, det var lite av vad min dag har bjudit på... i morgon väntar det lite jobb :-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror jag ska boka in Tellus för en spabehandling. Jag tror han kommer att hata fönen : )

Kram
Michelle

Sofie sa...

Vill du dela med dig var du inhandlar ditt material till markerinstäckena? Har kikat på nätet men inte hittat någon bra sida...
Ska nämligen sy värmetäcken till mina hundar.

Men det kanske är hemligt =)

Jane Hagström sa...

Sofie: Ja, tyvärr. Det är min hemlighet =) Måste faktiskt säga ifrån... det är många som har frågat....