fredag 18 mars 2011

Datorkrasch!

Ja, då är jag utan dator igen då :-(

Den sa upp sig i morse, total svart.. *poff* så var den trasig. Blir galen på det här med datorstrul. Och just nu är jag i STORT behov av min dator..

Den jag använder nu är min gamla jobbdator jag var och lånade till mig..

Hursom så jag nu ett problem som NI som är berörda måste hjälpa mig med och det är att ni som har skickat mail till oss ang. valpintresse, SNÄLLA skicka mail igen! Några av er har jag redan talat med, men det fattas någon som jag inte har kontaktuppgifter på annat än bara namnet, så SNÄLLA, skriv en rad till oss :-)

Känns i alla fall jätteskoj att Darling är dräktig och att vi nu VET det med 100% säkerhet. Är så förväntansfull och ser fram emot det så mycket :-)

Nu väntar sängen, för i morgon blir det lite pyssel på morgonen för jag blir gräsänka i en vecka!

Kram från en TRÖTT Jane

Inga kommentarer: