måndag 21 mars 2011

Gó förmiddag!

Sitter här och gör mina absoluta måsten med datorn innan jag lämnar den på mitt ordinarie jobb. Känns skit att inte ha en egen dator.. är verkligen beroende av den.

Allt från bankärenden, mail, fb, blogg, faktakoll, musik ja och mer därtill... skicket strul :-(

Strul med Elias har det också varit i några nätter nu. Han vaknar så lagomt vid 01-02 tiden och är vaken i 1-1.5 timme. Brukar oftast gå ned i vardagsrummet och titta på alla dåliga nattprogram. Inte speciellt skoj, man är ju så hima trött!!! Dessutom så får jag ju ta alla pass själv nu när Jocke är borta... man blir bortskämd att ha en andra hälft ;-)

Men inatt fick han inte "titta" på tv, han fick tji på det. Jag satt kvar i mitt sovrum och lade ned honom i sängen så fort han körde upp huvudet... tillslut så tröttnade han och somnade! YES, jag vann :-) Men det är inte så lätt, det gäller att bita sig i tungan för att kunna hålla sig för skratt när man möts av ett pilemariskt leene av en söt liten kille....och dessutom måste man ha en stor portion tålamod!

Han somnade om gott igen och vi vaknade lagomt till klockan ringde, skönt :-) Så nu när detta blogginlägg är publicerat och kaffet urdrucket så skall hundarna kissa en sväng och sedan måste jag åka och göra lite ärenden. Skall också försöka ut med hundarna en sväng i skogen också innan jag hämtar Meja så får vi mer tid tillsammans att göra något hon tycker om.


Ha en fin dag!

Inga kommentarer: