fredag 4 mars 2011

Bestämt mig!

Har bestämt mig att blogga vidare här på blogspot ett tag till.

Bloggen på Spotlife har inte de funktioner som jag önskar och då tycker jag bloggen inte får samma personlighet som jag önskar. Här känner jag att det är "min" blogg men inte på Spotlife. Ni får gärna titta in där men kom tillbaka!!! www.glavarisjane.spotlife.se Kommentera gärna vad ni tycker!!

Ja ja, den får vara sålänge så fortsätter jag på mitt "gamla" spår ett tag till.

Idag skall husse ut på skogsrunda med hundarna. Det kommer bli jättefintväder så jag är väldans avis faktiskt. Själv tar jag barnen och hittar på något annat istället.

Det blir också en tur till stallet i eftermiddag för att kolla till Thokkadis lite. hon har i alla fall varit ute sedan i tisdags i hagen med stona och hon har "peppar peppar" hållt sig på rätt sida. Känns som en sten rasat från mitt hjärta. Litar dock inte helt på henne än så det gäller att ha ögonen på!

Nä, nu väntar frukost! Och jag tycker det känns så skönt att stanna här på blogspot :-) Ett mindre bekymmer jag skall fundra på!

Kramis på er alla!

2 kommentarer:

Sofie sa...

Den va fin den "nya" bloggen, men denna känns mer personlig! =)
Så jag fortsätter följa dig här =)

Jane Hagström sa...

Så bra:-) Spotlife får vänta ett slag. Att en blogg är personlig tycker jag är A-O.. tråkigt när alla är lika.