tisdag 15 mars 2011

Acceptans

Tog lite foton på Elias här om dagen när han lekte i Biabädden där Pika låg.

Pika är så så snäll och har en otrolig acceptans av vad som händer och sker runt om henne. Känns tryggt att ha en sådan hund som man vet att man kan lita på. Darling har också en stor portion acceptans, hon skulle heller aldrig någonsin göra något dumt även om hon skulle utsättas för något otrevligt. Aska, ja hon utsätter sig inte för den situationen utan piper iväg och ligger i en bädd för sig själv, lugn & ro vill hon ha :-)

Jag brukar såklart inte barnen leka där hundarna huserar, utan försöker lära dem (mest Elias nu) att när hundarna ligger i sin bädd eller vilar någon annanstans låter vi dem vara. Funkar sådär kan jag säga... men tids nog lär sig Elias det också. Har egentligen inget problem med det då hundarna har övervåningshallen för sig själva men ibland ligger de nere vid oss och då händer det att de hamnar tillsammans :-)

När jag tog dessa kort hade jag biabädden i köket som jag inte har haft på ett tag och då tyckte ju såklart Elias att "där måste jag ju leka".. Pika tycker det är mysigt när någon pysslar om henne... hon är en riktig gosegris! Helst skulle hon vilja krypa in under skinnet om hon kunde :-)

Men visst är det härligt med barn & djur :-)

Ha en fin morgon! Själv väntar frukost sen klippning!

3 kommentarer:

CityMamman sa...

Ja herregud så söta de är!!!

Anonym sa...

Gullungen! :)

Kram Petra.

Jane Hagström sa...

Hi hi JA, de är de!