tisdag 22 februari 2011

Skitfinger :-(

Ja, nu är jag sur på det här.

Skitfinger! Och vore det inte för den här tråkig hästhistorien från början till slut så hade jag nog inte setat här med ett trasigt lillfinger.

Men jag kan inte vara bitter för det nu... det gäller ju såklart att se framåt. Kämpa och inte ge upp. Men jag blev ju så besviken när gipset åkte av och jag som sett fram emot det. Trodde det skulle bli mycket lättare med allt....


Mitt R kommer bli rätt ok... alltid nå´t.

Det blev dock inte som jag tänkt. Jag är superöm på huden, kan inte nudda det någonstans för det gör så in i helvete ont. Har en "strumpa" som skydd men vad hjälper det när man råkar slå i fingret någonstans? Inte ett dugg kan jag säga....

Kan inte heller räta ut det, känns superkonstigt men jag tränar och tränar och nu kan jag röra det ca 5 millimeter! Leden i handen är det inget fel på, den känns ok, men anledningen till att jag inte kan röra på fingret är att leden/senan är skadad. Det kommer ta tid.. bara att kämpa på.

Är dock glad över att det inte blev ringfingret som blev skadat, då hade min tid som hundfrisör varit över! DET hade inte varit skojigt.

Nä, nu har jag muttrar klart.. nu måste jag göra lite nytta!  

Ja, tänk hur det kan bli....

Inga kommentarer: